Egy Monster-rajongó tapasztalatai

Riding is Life

Riding is Life

Téli teendők III.

2020. december 25. - morpheus84

A korábban leírtakhoz csatolva kicsit illusztrálnám az oldalsó panelek leszerelését, valamint ez által láthatóvá válik a két csatlakozó is, amiket véd a szennyeződés ellen. 

dsc_0059_1.JPG

Óvatosan mozgassuk, mert a csavarok picik, az anyag vékony és a többéves műanyag is megmerevedhet, el ne pattintsuk! Imbuszkulccsal oldhatók. Leszerelésük után a következő kép fogadja az embert: 

dsc_0063.JPG

Ahogy az ábra is mutatja érdemes leporolni, kipucolni az ott lefedett csatlakozókat is, egy kis kontaktspray és mehet minden vissza a helyére. A műanyag fedőelemeket pedig szilikonnal ápolom le. 

dsc_0073.JPG

Ahogy említettem, én le szoktam szerelni a tükröket is, nehogy megsérüljenek a téli tárolás során, mivel a garázsban mindig tevékenykedik az ember. Ehhez semmi más nem kell, csak egy 17-es villáskulcs. Mivel én tervezem a tükrök cseréjét kormányvég tükrökre, ezért jól el is csomagolom, hogy aztán dobozban várja sora jobbra fordulását a tükörpár. Szintén letisztítom ablakpucolóval, szilikonnal, majd rongyba csomagolva kerül végső helyére. 

dsc_0077.JPG

pxl_20201126_200746188.jpg

pxl_20201126_201007540.jpg

Érdemes a tükrök kormányon maradt rögzítőit ledugózni, így elkerülhetjük a por, esetleg esővíz bekerülését és a korrózióját. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://monsteristi.blog.hu/api/trackback/id/tr9216352952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása